Recent Posts

6 Nisan 2010 Salı

İlk 5 Hafta Üst Üste

Fotoğraf Tam Saha Dergisinin röportajından alınmıştır

Ben hep farklı mevkilerde oynadığım için idollerim de değişti. Sağ bek oynadığım dönemdeki idolüm Fatih Akyel'di. Galatasaray'da çok başarılı bir dönem geçiriyordu. Daha sonra Kasımpaşa'da onunla birlikte oynama şansını da yakaladım. Daha sonra orta saha oynadığım dönemde idolüm Tugay Kerimoğlu oldu. Şu dönemde ise bir idolüm yok.

Yekta Kurtuluş, gazeteci bir anne babanın oğlu. Özel okullarda eğitim aldı, halen Ege Üniversitesi'nde okuyor ve iyi derecede İngilizce biliyor. Iniesta ve Xabi Alonso en beğendiği yabancı futbolcular. Takımda en samimi olduğu futbolcu Moritz. En sevdiği diziler Ezel ve Geniş Aile.

5 hafta üst üste gol-asist yapan ortasaha veya forvet oyuncuları için özel bir post açacağım demiştim. Bunu istikrar göstergesi yayın hayatına başlayalı beri ilk gerçekleştiren oyuncu Yekta Kurtuluş oldu. Moritz sakatlıktan dönünce biraz daha defansif oynamaya başlayan Yekta, 2 haftadır gol-asistlerine ara vermiş durumda ama öncesinde 5 haftalık müthiş bir form grafiği yakalamıştı.

Yekta'nın 5 Haftalık İstikrar Göstergesi
21.hafta : 1 gol 10 puan
22.hafta : 1 gol 10 puan
23.hafta : 1 gol 8 puan
24.hafta : 1 gol-1 asist 11 puan
25.hafta : Bay
26.hafta : 2 asist 9 puan

2 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

Çok yazdırmaz sana bu etiket . 5 hafta çok fazla , 3 ya da en fazla 4 hafta üst üste olursa daha iyi olur . Ayrıca noatsamisa'nın Yekta ile ilgili çok güzel bir postu vardır , onu da ekleyebilirdin buraya koçero .

Engin Gürses dedi ki...

Daha iyi işte . az bulunan, sezon boyunca az tekrarlanan ancak 3-4 kere gerçekleşen bir olay olsun ...

EEVET, Noat Samisanın yazısı güzeldi okumuştum onu ...