Recent Posts

7 Mayıs 2010 Cuma

33.Hafta Kadroları

Saat 20.15 Güncelleme Hala Açık !!!
Saat 20.18 Güncelleme Hala Açık !!!
Saat 20.24 Güncelleme Hala Açık !!!
Saat 20.28 Güncelleme Hala Açık !!!
Halısaha maçına gidiyorum , Saat 20.33 Güncelleme Hala Açık !!!

19 yorum:

Adsız dedi ki...

ben en son 19.10 a kadar denedim kaydet die die sonra başım belaya girer die bıraktım :D:D

Tunç Bozacılar dedi ki...

başın belaya girmez inşallah koçero ...

Hasan dedi ki...

Benim başım belada..ilk defa bu sezon kadro kurmayı unuttum :S çok yoğun bir haftaydı telaş vs tamaen aklımdan gitmiş.Nasıl oldu bilmiyorm ama sezona erken veda etmiş oldum.Oysa hedefim ilk on da yer almakdı,ikinci yarıdaki çıkışımı sürdürmekti..Neyse sağlık olsun :))))

Tunç Bozacılar dedi ki...

kaptanın aynıydı nasıl olsa en azından :)

Engin Gürses dedi ki...

KOÇERO KADROSUNU DEĞİŞTİREN CİNLERE KESİYORLAR O CEZAYI :)

MAYINCI KURULUŞ KİME CEZA KESECEĞİNİ BİLİR, BEN DEĞİŞTİRMEDİM KADROYU. KADRO AYNI KALDI SADECE KAYDETE BASTIM ...

BİR ŞEY OLMAZ ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

sadece kaydete bastım cümlesi tanıdık geldi bir yerden . empati kurması zordur insanın , çok sinir bozucu bir durum inşallah aynı şey başına gelmez ...

Engin Gürses dedi ki...

ne empatisinden bahsediyorsun olm ?

sen sadece kaydete basmadın ki !

sen maçlar başladıktan sonra kadronu değiştirmedin mi ? Eskişehirli oyuncuyu değiştirmedin mi ?

aynı mevzuları açtırma şimdi ...

eray dedi ki...

kaydete basman kafi engin.. ben hiç adam değiştiermeden ceza yedim

Engin Gürses dedi ki...

abi sen de o zamanlar değiştirdim diye yazmamış mıydın , sonucu etkilemeyen bir değişiklik yaptım, totalde kazandığım puanı etkilemedi diye yazmıştın sanırım.

Yoksa Barış mı söylemişti bunu ...

tam hatırlamayadım şimdi, yanlış mı hatırlıyorum ???

Tunç Bozacılar dedi ki...

ben ilk maç olan sivas maçı başlamadan ikinci maçtan eskişehirli koray ya da sezgini almıştım . saat 15.00 falandı . daha maçlar başlamamıştı . ilk maç olan sivastan kimseyi değiştirmediğim halde kaydet tuşunun kurbanı oldum (1,5 saat o kaydet tuşuna bastım) .

eğer maçlar oynanırken değiştirmediysen bile sadece kaydet tuşu ile ceza yemen lazım ya da bu olay o haftaya özelmiş deyip boşverip geçip gitmen lazım .

ha bu arada eğer ceza yersen bu hafta önce bir ahlahsızlıkla , kopya çekmekle , 100 puan silinme tehdidiyle , dürüst olmamakla , hırsızlıkla suçlanman şart tabi !!! üstüne post falan açılmalı , hayatında 1 dk. ff için kılını kıpırdatmamış insanlar tarafından onca emeğinin çöpe atılarak yargısız infaza uğraman gerekir . belki lütfedip puan da verirler sana . empati neymiş o zaman anlarsın ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

O yüzden diyorum ya inşallah senin basına gelmez ....

Engin Gürses dedi ki...

Ya olm bu kadar tantana boşuna mı yaptık biz, oylama falan bu kadar basitti yani olay öyle mi ???

Sen kadroyu değiştirdiğin de Sivasspor maçının ilk yarısı bitmişti yani maçlar başlamıştı. Bunu zaten kendin söylemiştin ben saat 15.00te değiştirdim diye. Sivas maçı 14.00'te başlamıştı. Sivastan birini değil Eskişehirli Koray'ı değiştirdim dedin ama sonuçta MAÇLAR BAŞLAMIŞTI.

Keza Barış, Ali Tarık da aynı şekilde değiştirmişti.Ali Tarık beni 2-3 gün sonra telefonla aradı Sivassporlu oyuncuyu aldığını söyledi. ben Barış'ı aradım sordum o da Sivassporlu oyuncuyu alarak değiştirdiğini söyledi.

Yani olay anlattığın kadar basit değildi ...Yani yapılan hiç bir yanlışlık yok gibi yazıyorsun da . MAÇLAR BAŞLADIKTAN SONRA KADROLAR DEĞİŞTİRİLDİ SONUÇTA ...

Empatilik bir durum yok !!!

İnsanlara batan sizin hem hatalı bir uygulama yapıp hem de hiç bir şey yapmamış gibi üste çıkmanızdı.

Sen belki bir post açmasaydın zaten verilen cezanın çok olduğuna herkes hak verecekti ama sen - bu puanlar verilecek - diye post açtıktan sonra millette tabii gaza geldi ...

Aslında olay bir hata yaptınız, Lig tv de size ceza verdi . Ağır bir ceza verdi o ayrı. Biz o cezayı indirmiş olduk.

Ama biz de hiç bir şey olmamış gibi devam ettik bu da bizim karar alma mekanizmasının eksikliğinden kaynaklandı. Yoksa benim şahsi fikrim yapılan MAÇ BAŞLADIKTAN SONRA ADAM DEĞİŞTİRMENİN mutlaka bir yaptırımı olmasıydı ...

Engin Gürses dedi ki...

yani aslında o cezanın MAÇLAR BAŞLADIKTAN SONRA ADAM DEĞİŞTİRMEKTEN DOLAYI mı yoksa MAÇLAR BAŞLADIKTAN SONRA SADECE KAYDETE BASMIŞ OLMAKTAN dolayı mı olduğunu hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz ama siz MAÇLAR BAŞLADIKTAN SONRA ADAM DEĞİŞTİRDİĞİNİZİ KENDİNİZ SÖYLEDİNİZ !!!

Engin Gürses dedi ki...

Bu arada eğer bir risk söz konusuysa o Bilgin'in kadrosu için geeçerli :)))) Zira güncellemenin açık olmasını onun kadrodan kontrol ettim paso ...

Bilgin.
ne yapalım, kendimi riske atamazdım, sonuncu değil de en sonuncu olursun senin için çok problem teşkil etmez :)ha ha ha :))

Tunç Bozacılar dedi ki...

maçlar başladıktan sonra adam değiştirmek başka , maçlar başlamadan adam değiştirmek başka . benim değiştirdiğim adamın maçı başlamamıştı , öyle olsa 4 tane adam olurdu sivastan ilk yarı bittiğinde 0-0 iken .

ceza verilecekse ki ne cezası o da ayrı ya ; kim değiştirdiyse maçlar başlamadan o takıma ait ona verilmesi gerekirdi . ki tantananız sizin tantananızdı herkes kendini biliyor , kaydet tuşu olsun , adam değiştirmek olsun herkesin kendi vicdanıdır benimki rahat . uzatmamak lazım .

mesela şimdi düşündüm de o hafta abimin kadrosuna ceza verildi , neden biliyor musun ? sadece kaydet tuşuna bastığım için (o da kendi profilimden kaydet tuşuna basmayı bırakıp onun kadrosundan kaydet tuşuna basmam sebebiyle) , onda hiç bir adam değiştirmedim hem de , ne maç başladıktan önce ne de başladıktan sonra ama buna rağmen yedi cezayı .

hiç bir zaman bilemeyeceğiz diye birşey yok yani . sen yersen bu hafta ceza ki abim yemişti kuralı öğrenmiş olacaz . ha yemezsen zaten iyi birşey , post açıp sana ahlaksızsın demek uzun iş olacaktı . inşallah ceza yemezsin ...

Engin Gürses dedi ki...

ya ben iddiasız Bilgin'in kadrosundan denedim zaten bunu önemli değil . ona ceza verilmiş verilmemiş önemi yok, zaten sonuncu. Ne zaman kapatacaklarını öğrenmek için yaptım ben bunu. Kadrosunu da hallaç pamuğu gibi yaptım, tüm takımı temizledim, kaptanı değiştirdim, yapılacak her şeyi denedim ne olacağını merak ettiğimden.

Sen o haftaki olayı hafifletiyorsun ben ona binaen yazıyorum .

benim gözümde Sivasspor'dan adam alıp koymak haksız kazanç. Kim yaptıysa kesinlikle hak etmediği bir puanı aldı.

Senin durumun ise bence yine yanlış ama Eskişehirspor'un maçının başlamamış olması durumu hafifletiyor ...

Sen Mehmet Yıldız gol atsa kaptan yapacaktım ki bunu herkes yapardı dedin. Bu zaten küllün yanlış ...

Engin Gürses dedi ki...

yani saat 15.00te Koray'ı aldım Sivasspor maçının ilk yarısı bitmişti, Eskişehir maçı henüz başlamamıştı sözüne dayanarak diyorum senin durumunu ...

Engin Gürses dedi ki...

Şöyle yazmışsın :

ki tantananız sizin tantananızdı herkes kendini biliyor

Bu ne demek olm.

Gereksiz bir tantanaydı zaten o puanlar verilmek zorundaydı yani size öyle mi ???

Gereksizdi yani tüm o oylamalar falan ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

Gereksiz olan bu kadar uzaması insanlara guvenilmemesi ahlaksiLikla suclanmasi hayatında ff nedir bilmeyenlerin 40 yıllık bffk üyesi gibi konuşması post acması yorum yapması itham etmesi herkesi aynı kefeye koyması bilip bilmeden konusmasiydi . Anket demokrasi muhabettimiz sonuclar puan eklenmesinin önemi kalmadı boylece , yemisim puanı biz burada aile kurmuştuk icine sicildi diyorum . Sen ne anlıyorsun ?