Recent Posts

9 Kasım 2009 Pazartesi

Asist Four-Trick


Önden fragmanı yayınlamıştık bir kaç saat evvel. Parliament Pazar Gecesi Sineması gururla sunar : Başrolde Franco Dario Cangele. Ama öyle böyle bir başrol değil bu. Casablanca'daki Humphrey Bogart, Godfather'daki Marlon Brando, Taxi Driver'daki Robert De Niro gibi bir performans bu.

Asist Hat-Tricki yazmıştım 7. haftada. Bu daha da abartı. Hakan Şükür 'ün Galler maçında 4 gol birden attıktan sonraki "Four-Trick yaptım, he he he ... " maç sonu açıklamasının İspanyolcası. Quadro-Tricko della Asisto. Ya da yazdığım gibi aşina olmadığımız Asistle Poker Yapmak ... Kelimelerin çok da önemi yok. Aksiyon ise BFFK Tarihinin bir maçta yapılan asist rekoru !!!

Şimdi, Please Fill in the Blanks ...

Ceyhun, Gazıantep-Ankaragücü maçında 3 golun 3’ ünün de asıstını yaparak ılgınç bır ıstatıstık yakaladı. Bu karşılaştığımız, yıne futbol lıteratüründe olmayan bır kavram : Asıst Hat-Trıck !!!
Ceyhun ‘un 3 asıstının hıçbırının duran toptan olmaması da üçlemenın değerını arttırıyor. (Pek çok Avrupa Lıgı’nde duran toptan gelen gol pasları asıst değerı kazanmıyor hala) Ceyhun bu hafta 12 puanı sadece Barış Tanrıkulu’na kazandırdı.

Cangale, Sivasspor- Kayserispor maçınca 4 golun 4’ ünün de asıstını yaparak ılgınç bır ıstatıstık yakaladı. Bu karşılaştığımız, yıne futbol lıteratüründe olmayan bır kavram : Asist Four-Trick !!!
Cangale ‘nin 4 asıstının hıçbırının duran toptan olmaması da dörtlemenin değerını arttırıyor. (Pek çok Avrupa Lıgı’nde duran toptan gelen gol pasları asıst değerı kazanmıyor hala) Cangele bu hafta 14 puanı sadece Hasan,Seçkin,Emre İ.,Volkan ’a kazandırdı.


Edit : Select All, Delete, Geri Dönüşüm Kutusunu boşalt :)

2 yorum:

Seçkin Köksal dedi ki...

Her şeye asist yazan mayıncı kuruluş Kayseri'nin ilk golünde Cangele'ye asist yazmamış. Bence de asist değil ama asist yazılacağını düşünüyordum. Dün dillendirmek istemediğim için bir şey yazmadım. Neyse hayırlı olsun. Bedava puan istemiyoruz.

Volkan Tavukcu dedi ki...

Cangele 3 asist olarak gecmıs FF'da 11 puanla yetindik...