Recent Posts

6 Aralık 2009 Pazar

Kendı Kendıne Telkin Metodu


Bu haftakı Ruh ve Insan Programımızda sıze OtoHıpnoz'da denılen Kendı Kendıne Telkın kavramını tanıtacağım.

Başlıktan da anlaşılacağı üzere Kendı Kendıne Telkin başlı başına bilimsel bir araştırma konusudur. Telkinden amaç şuuraltına bir takım emirlerin verilmesidir. Şuuraltının özelliğinden dolayı, şuural­tımıza iletilen hemen hemen her emir çok kısa bir sürede fiziğe yansır ve verilen emir şuuraltı tarafından derhal yerine getirilir. İnsan doğasının bu mucizevi özelliğini uzun yıllar önce fark eden çeşitli ülkelerdeki birçok araştırmacı, telkin üzerinde önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Yapılan deneysel çalışma­lar, bu alanda önemli başarıları insanlığa kazandırırken, aynı zamanda insan doğasının sırlarına da yeni bir bakış açısını be­raberinde getirmiştir. Derin bir gevşemenin sonucunda ulaşılabilen hipnotik şuur hali içindeyken şuuraltına iletilen emirler, hem parapsişik alan­da kullanılmış, hem de eğitimden tıp alanına kadar çok çeşitli alanlarda insan yaşamına büyük yenilikler getirmiştir.
Şımdı bu metodun bır uygulamasını görelım :

Uğur Uçar bu akşam en az 10 puan alsa keşke,
Uğur, talıhsız bır sakatlıktan sonra uzun zamandır takımda forma bulamamaktadır ve bu fırsat onun ıçın çok büyük bır gerı dönüş olabılır.

Uğur Uçar bu akşam en az 10 puan alabılır,
IBB'nın forvet gücününün yüzde 80'ı olan Tum ve Ibrahım Akın sakatlıklarından dolayı kadroda olmayacaklar. Dolayısıyla IBB'nın gol atması bayağı bır zor. Zaten 7 puan dırek cepte ...

Uğur Uçar bu akşam en az 10 puan almalıdır,
Ilk 11 olarak forma bulduğu 2 sezon önce Uğur'un kanat bındırmelerı ve sıfıra ındığı pek çok gollük ortası mevcuttur. Her daım asıst ıhtımalı bakıdır. Sadece eskılerden bır kaç enstantene sunması kafı gelecektır.

Uğur Uçar bu akşam en az 10 puan alacaktır,
IBB zaten Galatasaray'ın kardeş kulübüdür. GS'nın bu zor zamanlarında destek olacak ve zorluk çıkarmayacaklardır.

Uğur Uçar bu akşam kesın en az 10 puan alacaktır,
Uğur Uçar kesın gol atacaktır. Inanıyorum ınanıyorum kesın atacak. Bu akşam Uğur'un gecesı olacak !!!

Gördüğünüz gıbı deneğımız önce yaptığı faaalıyet ıçın bır kaç sebep bulup kendını rahatlatma yöntemını seçmış, sonrasında ıse yavaş yavaş bu sebeplere anlamlar atfederek kendı kendını telkın etme metoduyla yaptığı faalıyetın doğruluğuna katı manada kendını ınandırmıştır.

Teşhıs :
Obsessıf Kompülsıf Paranormal Psışık Şızofrenı

3 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

GITTI UĞUR UÇAR IN 10 PUANI . SON SANIYEDE DE OLMAZ KI. AĞIR OLDU ŞOKU ...

Adsız dedi ki...

çok güzel oldun bence :D:D:D

saka bi yana bende beklemiyordum . cimbom gol yemeden golü yener diyordum we iyi kadro kurmuşsun die düşünüodum ama sağlık olsun engin :):)

Engin Gürses dedi ki...

Çok guzel mı oldum.

Neıdık ne olduk ??? :)