Recent Posts

22 Mart 2010 Pazartesi

Happily Ever After ...


İBB-Diyarbakır maçı 11.kuralı alakadar biçimde, hafta içinde sonuçlanarak 1-0 tescil edildikten sonra cuma günü Kasımpaşa maçı yolculuğu sırasında Volkan Tavukçu ile konuşuyorduk. Puanların Lig TV tarafından ya da aksi durumda BFFK tarafından verileceğini duyduktan sonra Volkan'ın ağzından şu cümle döküldü :

"Abi o zaman ben 103 puan oluyorum. Rekoru da kırmış oluyorum."

O sözleri benim yüreğime kurşun gibi saplandı o an. Zira Volkan geçen hafta İskender Alınsız aldığı 100 puanın üzerine, verilmesi uygun görünen İskender Alın'ın 3 puanı eklendiğinde direk 103 olarak acı ama gerçek benim 102'yi tarihe gömüyordu. Ben bunu hiç düşünmemiştim oysa ki. Ertesi gün ve dün Gökhan Tavukçu'nun doğum günü sırasında yaptığımız Fantezi Futbol muhabbetlerinde ne yapalım gitti rekor modunda hüzünlü hüzünlü takılıyordum artık.

Gece eve gittiğim de de bunun hüznüyle uyumaya hazırlanıyordum ki gözucuyla internette gördüğüm bir haber beni benden aldı. Maçkolik'te yarıda kalan maçın istatistiklerine bakarken İskender Alın'ın 56.dakikada oyundan çıktığını gördüm. TFF'nin sitesinden resmi maç raporuna göre de İskender Alın 53 dakika oyunda kalarak yerini Ali Güzeldal'a bırakmış. Ki her halükarda bu İskender Alın'ın 1 puan alacağı ve dolayısıyla Volkan'ın da 101'de kalacağı anlamına geliyor !!!

Valla ne diyeyim; Bu rekor lanetli olm, 2 senedir bir türlü kırılamıyor. Hep kırılmaya çok yakın pozisyonlar oluyor. Tahtı sallanıyor ama haftanın sonunda gülen yine o oluyor.

Long live 102 !!!

7 yorum:

Volkan Tavukcu dedi ki...

Şampiyonluk Yarınlara Kaldı :)
Olsun Bende 101 puanla Tunc'u geçtim :) 2010 rekoru bende :)

eray dedi ki...

puanlar eklenmişmi bari lig tv de...

Seçkin Köksal dedi ki...

Senin rekoru Önem kıracak bu hafta Engin.

Engin Gürses dedi ki...

hadi ya . önem kaç puandaki ...

Engin Gürses dedi ki...

yok ya baktım da o da 101 de kalıyor.

21 defanstan , ozan ipek de 1 gol atacak 10 puan

şu an 71 puanda . toplam 102 ediyor ama ömer erdoğan ın sarısı olur kesin ...

Engin Gürses dedi ki...

bir de onun punlarda kaptanı tello olduğu halde alex 10 yazılmış yanlışlıkla. 5 puan daha dfüşecek ...

Engin Gürses dedi ki...

ben anladım artık, puan yanlış hesaplanır, eksik olur, yan gider , kıl döner, bi şey olur. yine de 102 orda kalır. içim rahat benim artık ...