Recent Posts

8 Nisan 2010 Perşembe

29. Hafta Kadrolar



Manchester United 1958
As Takım :
Resimde gördüğünüz kadro futbol tarihimizin en korkunç trajedilerinden birinin yaşanmasından yaklaşık 4-5 saat önce çekilmiştir . Bu futbolcuların birlikte olduğu olduğu son seromonidir . 6 Şubat 1958 yılında Şampiyon Kulüpler Kupası çeyrek final maçında Kızılyıldız'ı eledikten hemen sonra ülkelerine dönerken Münih'te uçakları düşen Manchester United takımı oyuncularıdır . Tam tamına 8 oyuncu hayatını kaybederken bir çok futbolcu da bir daha asla futbol oynayamamışlardır .
Yedek Takım : Bu bağlamda her ne kadar onlara uzak olsak da aynı oyunu sevmemizden ötürü vefat eden tüm futbolculara Allah'tan bir kez daha rahmet , acılı ailelerine başsağlığı dilerken , bizim de tanıdığımız ve hatta kadrolarımızda zaman zaman yer verdiğimiz birer Fantezi Futbol Kahramanı olan Alper Balaban ve Poljak için dualarımızı esirgemememiz gerektiğini hatırlatırım ...
Toplam Puan : ...

Engin Gürses
As Takım : Ivankov (7) - Sancak (7) - Koray Aslan (2) - Sivok (7) - Volkan Şen (5) - Arda (5) - Moritz (*0*) - Dos Santos (6) - İbrahim Akın (3) - Bobo (3) - Makukula (6)
Yedek Takım : Sezer Öztürk (5) - Battalla (5) - Yekta (7)
Toplam Puan : 62

Ali Tarık Uçur
As Takım : Vanja Iveša (2) - Armand Deumi Tchani (7) - Koray Aslan ( **Sinyor Abime İnat Abbate - 4** ) -Safet Nadarević (0) - James Troisi (0) - Milton Queiroz da Paixão Tita (5) - Mustafa Pektemek (5) - Giovani dos Santos Ramírez (6) - Milan Baroš (15) - Deivson Rogério da Silva Bobo (3) - Ariza Makukula (6)
Yedek Takım : Ivan Saraiva de Souza (7) - Sezer Öztürk (5) - Necati Ateş (3)
Toplam Puan : 63

Erdem Ergenç
As Takım :
Süley'manU (1) - Ivan De Sousa (7) - Deumi (7) - Neill (8) - Keita (*18*) - Jorginho (5) - Colman (5) - Tita (5) - Cesar Souza (3) - Makakula (6) - Ümit Karan (3)
Yedek Takım : Mustafa Pektemek (5) - Yekta (7) - Koray Aslan (2)
Toplam Puan : 77

Kadir Bülent Şener
As Takım : Suleymanou (1) - Toledo (4) - İbrahim Toraman (7) - Berberovic (10) - Moritz (0) - Dos Santos (6) - Mustafa Pektemek (5) - TİTA(@ 10) - Cesar Souza (3) - Youla (3) - Makukula (6)
Yedek Takım : Jorginho (5) - Necati (3) - Cenk İsler (10)
Toplam Puan : 66

Eray Tayyar
As Takım : Mahmut Bezgin (7) - Serdar Kurtuluş (7) - Deumı (7) - Ivan De Souza (*ABBATE 14)- Moritz (0) -Troisi (0) - Keita (9) - Colman (5) - Makakula (6) - Necati Ateş (3) - Milan Baros (15)
Yedek Takım : Tita (5) - M.Pektemek (5) - Cenk İşler (10)
Toplam Puan : 85

Mahmut Aras
As Takım :
Mahmut Bezgin (7) - Serdar Kurtuluş (7) - Deumı (7) - Ivan De Souza (7) - Moritz (0) - Volkan Şen (5) - Keita(*18*) - Dos Santos (6) - Tita (5) - Makakula (6) - Milan Baros (15)
Yedek Takım : Necati (3) - Cenk İşler (10) - Turgay (3)
Toplam Puan : 93

Tibet Çetinkaya
As Takım : Mahmut Bezgin (K-14) - J.Cesar (0) - Ivan De Souza (7) - İ.Üzülmez (7) - Tita (5) - İ.Akın (3) -Ernst (5) - Jorginho (5) - M.Pektemek (5) - Makukula (6) - Vassell (3)
Yedek Takım : Braga (3) - Yekta (7) - Moritz (0)
Toplam Puan : 67

Önem Neidik
As Takım : Mahmut Bezgin (7) - Serdar Kurtuluş (7) - Deumi (7) - İ.Toraman (7) - Keita (*18*) - Mustafa Pektemek (5) - Yekta (7) - Moritz (0) - Yusuf Şimşek (5) - Bobo (3) - Milan Baros (15)
Yedek Takım : Koray Aslan (2) - Aydın Toscalı (-1) - Olcan Adın (5)
Toplam Puan : 86

Serdar Odabaş
As Takım :
Souleymanu (1) - Abdullah Durak (1) - Servet Çetin (0) - Ivan De Souza (7) - Keita(*18*) - Volkan Şen (5) - Moritz (0) - Tita (5) - Milan Baros (15) - Sercan Yıldırım (3) - Bobo (3)
Yedek Takım : Colman (5) - Mustafa Pektemek (5) - Koray Aslan (2)
Toplam Puan : 66

BaRıŞ AkDeMiR
As Takım : Mahmut Bezgin (7) - Hakan Balta (2) - Ivan De Souza (7) - Koray Arslan (2) - Abdul Kader Keita (* Şahidim Abbate 18*) - Gustavo Alejandro Colman (5) - Musa Aydın (3) - Andre Moritz (0) - Milan Baroš (15) - Deivson Rogério da Silva Bobo (3) - Sercan Yıldırım (3)
Yedek Takım : Júlio César da Silva e Souza (3) - Mustafa Pektemek (5) - James Troisi
Toplam Puan : 71

Volkan Tavukçu
As Takım : Souleymanu (1) - Deumi (7) - I.D.Souza (7) - Serdar Kurtuluş (7) - Arda (*10*) - Keita (9) - Yekta (7) - Tita (5) - Makukula (6) - Boboooo (3) - Cesar Souza (3)
Yedek Takım : Volkan Şen (5) - Jedinak (3) - Serdar Kesimal (1)
Toplam Puan : 72

Tunç Bozacılar
As Takım : Mahmut Bezgin (7) - Ivan De Souza (7) - Abdullah Durak (1) - Koray Arslan (2) - Arda Turan (5) - Mustafa Pektemek (5) - Dos Santos (6) - Moritz (0) - Keita (9) - Milan Baros (*Sergen Yalçın'ın söylediği gibi Varoş değil , bildiğin Baros* 30*) - Cangele (7)
Yedek Takım : Makukula (6) - Sapara (3) - Sercan Yıldırım (3)
Toplam Puan : 87

Seçkin Köksal
As Takım :
Souleymanou Hamidou (1) - Abdullah Durak (1) - İbrahim Toraman (7) - Lucas Neill (8) - Olcan Adın (5) - Sidney Tita (5) - Yekta Kurtuluş (7) - Mustafa Pektemek (5)- Deivson Rogerio Da Silva (3) - Ariza Makukula (6) - Milan Baros (c 30 c)
Yedek Takım :
Robert Vittek (3) - Julio Cesar Da Silva Souza (3) - Hurşut Meriç (5)
Toplam Puan : 86

Hasan Bünül
As Takım :
Souleymanu (1) - Deumi (7) - Serdar Kesimal (-1) - Yalçın (6) - Keita((c 18 c)alex dinleniyo) -Yekta (7) - Colman (5) - Sapara (3) - Vittek (3) - Makukula (6) - Bobo (3)
Yedek Takım : Jo (1) - Ümit Karan (3) - Şahin Aygüneş (7)
Toplam Puan : 66

23 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

Antep defansları götürdü puanları ...

Ali Tarık Uçur dedi ki...

As Takım :
Vanja Iveša - Armand Deumi Tchani - Koray Aslan ( **Sinyor Abime İnat** ) - Safet Nadarević - James Troisi - Milton Queiroz da Paixão Tita - Mustafa Pektemek - Giovani dos Santos Ramírez - Milan Baroš - Deivson Rogério da Silva Bobo - Ariza Makukula
Yedek Takım :
Ivan Saraiva de Souza - Sezer Öztürk - Necati Ateş

Adsız dedi ki...

as takım : süley'manU - ıvan de sousa (7)- deumi(7) - Neill - keita* - jorginho(5) - colman - tita - cesar soUza(3) - makakUla - Ümit karan

yedek takım : mustafa pektemek - yekta - koray aslan

braunschweig dedi ki...

Suleymanou- toledo , ibrahim toraman,berberovic- moritz,dos Santos, Mustafa pektemek,TİTA(@)-cesar souza ,youla,makukula
yedekler jorginho, Necati,Cenk isler

eray dedi ki...

Eray Tayyar:

As Takım:Mahmut Bezgin-Serdar Kurtuluş-Deumı-Ivan De Souza (ABBATE)-Moritz-Troisi-Keita-Colman-Makakula-Necati Ateş-Milan Baros

Yedek:Tita-M.Pektemek-Cenk İşler

Mahmut ARAS dedi ki...

As Takım: Mahmut Bezgin - Serdar Kurtuluş - Deumı - Ivan De Souza -Moritz - Volkan Şen - Keita(*)- Dos Santos - Tita - Makakula -Milan Baros

Yedek: Necati - Cenk İşler - Turgay

Adsız dedi ki...

Mahmut Bezgin (K)-j.cesar-İvan de souza- İ.Üzülmez-Tita-İ.Akın-Ernst-Jorginho-M.Pektemek-Makukula-Vassell

yedekler: Braga- Yekta- Moritz

Tibet..

Volkan Tavukcu dedi ki...

As Takım : Souleyman - Deumi - I.D.Souza - Serdat Kurtuluş - Arda (*) - Keita - Yekta - Tita - Makukula- Boboooo - Cesar Souza

Yedek Takım : Volkan Şen - Jedinak - Serdar Kesimal

eray dedi ki...

antalya bastırıyor belediye yemiyor...

eray dedi ki...

tüm takımlar gol yesin

evet evet gol yesin

eray dedi ki...

tevfik köse antalya-0 ibb-1

eray dedi ki...

2. yarı antalya atsın
atacakta tita asist neco gol golgolll

Seçkin Köksal dedi ki...

Seçkin Köksal
As Takım : Souleymanou Hamidou - Abdullah Durak - İbrahim Toraman - Lucas Neill - Olcan Adın - Sidney Tita - Yekta Kurtuluş - Mustafa Pektemek - Deivson Rogerio Da Silva - Ariza Makukula - Milan Baros (c)
Yedek Takım : Robert Vittek - Julio Cesar Da Silva Souza - Hurşut Meriç

Hasan dedi ki...

Hasan Bünül
As Takım
Souleymanu-deumi-serdar kesimal-yalçın-keita((c)alex dinleniyo)-yekta-colman-sapara-vittek-makukula-bobo
Yedek Takım
jo-ümit karan-şahin aygüneş

joyu niye aldım kadroma hala anlamış diilim..

Tunç Bozacılar dedi ki...

Benim 10 puan yaptığım kaptanı olan k.bülent şenerin Tita'sını kim 8 puan ile değiştirdi ?

Bir de nasıl 8 puan açıklar mı acaba ?

Şu oyunu oynayalı kaç sene oluyor hala yanlış puan hesaplanıyor ! Lan ne adamsınız siz yaaa , utanmadan birinciyim de dersiniz sezon sonunda :)))

Adsız dedi ki...

İbb den İ.Akın sonradan girmişti oyuna ve Antalyanın golü daha önceydi..Sanırım İ.Akının puanı 3 olmalı..

Tibet..

braunschweig dedi ki...

helal tunc helal olsun sana helal olsun ;)

Engin Gürses dedi ki...

Sanırım bu hafta genel sıralamada 10.luğa falan düşeceğim. 2 haftadır çok çok kötü oynuyorum ve bu skorları hakettim bu form durumuyla .

Jo'yu oynatmayınca Riijkard geçen hafta, artık bundan sonra risk almama, en ufak oynamama ihtimali bulunan hiç bir futbolcuyu kadroma almama kararı almıştım. Bu mantıkla - kendimce - Baros belki oynamaz diye çıkardım kadromdan. Sırf geçen haftanın etkisiyle ... Rezil oldum sonra ...

Keita'yı çıkarıp kaptanı Moritz yapmam zaten komedinin son perdesiydi. Antremanı izlemiş de Keita yedek takımdaymış da, mış mış ... Bu sefer Bilgin değil de onun arkadaşı yaktı beni. Yine Bilgin'in etkisi var aslında :) Ah Benim akılsız kafam ah ...
Sana ne olm, sen ne inanıyorsun her söylenene.

Moritz'in oynamaması Şanssızlık da diyemiyorum zira internete düşmemiş olsa da "Santraya Doğru" programında bahsedilmiş Moritz'in sakatlığı. Bir önceki sefer KASIMPAŞA-aNTEP maçında Moritz'i kaptan yaptığımda hiç bir yerde artı Santraya Doğru da da çıkmamıştı sakatlık haberi. O şanssızlıktı ama bu hafta Kendi hatamdan, programı izlemememden dolayı aldım kadroma. Kötü oynuyorum gerçekten ...

Geçen sene Alex'in 23 puan aldığı haftada Alex'i almamıştım kadroma, 1 haftada Gökhan ve Tunç 50 puan fark yapmıştı bana . Bu hafta da aynısı oldu bir haftada 50 puan fark yedim yine :(

Tunç Bozacılar dedi ki...

Programı sonuna kadar izledim , Yılmaz Vural'ın moritzden bahsettigini duymadım . Yoksa ben de almazdim .

Engin Gürses dedi ki...

Taner Sezgin söyledi ben onun yalancısıyım. Yılmaz Vural
" Moritz'in sakatlığı var ama önemli değil bizde bir sürü başka Moritz çıkar" demiş ...

Adsız dedi ki...

ben de dinledim.. Tunç kayacı sordu:
T K: hocam MORİTZ in bir sakatlığı var mı?
Y V:ıııiimmm yaaani yaani ayağında küçük bir sorun var.
T K: ANKARAGÜCÜ NE karşı ot-ynar mı hocam?
Y V: EEAAEE yani çok da önemli değil tunç

ben bu diyaloglardan sonra kıllandım ama MORİTZ i çıkarma ya kıyamadım. O yüzden MORİTZ in yanına SERVET ÇETİN İ aliim dedim.

SERDAR

Adsız dedi ki...

Denizli den Braga 68 de oyuna dahil oldu ve de gol yemedi..Sanırım 3 puan olmalı-almalı..

Tibet..

Tunç Bozacılar dedi ki...

Moritz in oynamama sebebi Kayserispor transferi . Aldığım bir habere göre bir türlü sözleşme imzalamamış , sorun çıkarmış . Hafif sakatlığını one sürerek oynamamış , bizim yapacağımız bir şey yok . Cuma-Pazartesi macları oldukça bu haber alamama durumu basımıza çok is acacak . Açtı açıyor açar ... Olan paşaya oldu (Kasımpaşa değil kocero pasa) , morit'zede sıfatına kavuştu . Kayseri'de 9 lira olur seneye alan azalır nasilolsa ....