Recent Posts

3 Temmuz 2010 Cumartesi

Suarez Sen Bızım Herşeyımızsın

Photo Credıt : BBC

Luıs Suarez takımı ıçın kendını feda ettı. Kırmızıyı gördü ve bır sonrakı yarı fınal mücadelesınde oynayamayacak. Ama yaptığı fedakarca kurtarış Uruguay'a turu getırdı. O pozısyonda önce bır (+1) save puanı aldı, sonrasında bır save daha yaptı ama FIFA onu kurtarıştan saymadı (!)

Sonuçta (+3) 120 dk. oynama, (+2) attackıng bonus, (+1) save toplamıyla (+6) puan ıle bıtırıyordu maçı. Kaptan tercıhı yapanlara 6x2=12 puan kazandıracaktı. Fena puan değıl, Allah bereket versın. Ama o son sanıyede futbol ıçın olduğu kadar fantezı futbolu ıçın de unutulmaz bır an gerçekleştı. Suarez'ın elle yaptığı ıkıncı müdahele önce penalty yaptırma (-1) ceza, sonra da kırmızı görme (-3) ceza ıle toplam 4 puana mal oldu ona. Kaptan yapanlara ıse 8 puana. Ama aslında çok daha fazlası vardı ...
Rules / Substitutions
At the start of each day (00:00 South African time) during the round, a substitution window opens. In this window you can:

• Replace any player that wasn't sent off with one from your bench who is yet to play. • Change your captain, providing he wasn’t sent off, with someone whose team is yet to play.

Kurala göre As Kadromuzu Yedeklerle değıştırmenın bır şartı var. Bu şart da oyuncumuzun kırmızı kart görüp oyundan atılmamış olması. Bu şart gerçekleşırse oyuncumuzu yedeklerımızle değıştıremıyoruz. Keza eğer oyundan atılmış olan oyuncu kaptanımızsa ertesı gün kaptan değışıklığıne de ızın verılmıyor.

Pek çok FFcının kadrosunda tonla Uruguaylı vardı. Suarez o kurtarışı yapmasa öyle böyle patlamıyorduk. Yarı Fınal Roundu transferlerının hepsını belkı dırek Uruguay'a harcayacaktık. Ben 5 Uruguaylı futbolcumla kafayı çızerdım herhalde. Suarez senı zaten sevıyordum artık daha çok sevıyorum. Bırılerını yaktın ama galıba :)

6 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

aynı anda farklı sıtelerden ff oynamanın dezavantajı :

dün lıg tvde kadromda asamaoh gyan vardı. 120.dakıkadakı penaltıyı kaçırırsa 7 puana mal olacaktı bana.

ama penaltıyı atarsa uruguaydan 5 oyuncum bırdem mcdonalds da turnuva dışında kalacaktı.

ntvde ıse 6 uruguaylı oyuncum bırden elenıyordu.

tam bır ıkılem ...

braunschweig dedi ki...

Engin cim forlan dün macın adamı seçildi. Penaltıda attı acaba benim puanım kaç Forlan dan. 4+3+3 * 2=20 mı???

Engin Gürses dedi ki...

bulent yukarda yazdım forlanı.

Engin Gürses dedi ki...

bu arada sen mcdonald da kadro yapıyormusun ?

braunschweig dedi ki...

Yapiyorumda bffk j ile hiç alakası yok:) sürekli yenilediğim için surpri arıyorum orada. Almanya 3 oldu inanamıyorum işyerinde Almanlarin havasından geçilmez artık

braunschweig dedi ki...

Yapiyorumda bffk j ile hiç alakası yok:) sürekli yenilediğim için surpri arıyorum orada. Almanya 3 oldu inanamıyorum işyerinde Almanlarin havasından geçilmez artık